Vízikunyhók

A vízikunyhó táborhelye a kikötő közelében egy csendes Tisza-parton található. Közelében sütő és bográcsozó helyet alakítottunk ki, áram és ivóvíz is rendelkezésre áll.
Mindez megfelelő lehetőséget biztosít a nyugodt pihenéshez, horgászathoz.
Kérésére a Tisza vagy a közeli ártér (1-2 km-es körzeten belül) szép és hangulatos pontjára szívesen áthelyezzük a vízikunyhót, felár ellenében.

A vízikunyhó felszereltsége:
– 2 db kényelmes fekhely (ágyneművel)
– 1 db pótágy (kérhető)
– hűtőszekrény (kb. 30 literes)
– alapvető konyhai felszerelések (evőeszköz, tányérok, poharak, főzőedény)
– gáztűzhely
– mosogató (víztartállyal)
– kémiai WC
– mobil zuhany (kérhető)

A vízikunyhóhoz kedvezményes áron bérelhető motorcsónak!

A természetkedvelők mellett a csendre, nyugalomra, pihenésre vágyók érdeklődésére is számítunk, hiszen a vízikunyhók ideális körülményeket biztosít számukra.

A TISZAI-KORMORÁN Kulturális Sport és Vendéglátó Kft. 1993-ban alakult, és azóta folyamatosan részese a Tisza-tavi turizmusnak. A társaság 2013-ban tevékenységi körének bővítését határozta el. Úszótanyák építésébe kezdett, amelyek éppúgy alkalmasak a nonstop horgászat helyszínének, mint a vízi barangolások bázisának, mert mindkettőhöz kiváló feltételeket biztosítanak (mobilitás, kényelmes szállás, higiénia, elektromos csatlakozás). A beruházás jól kiegészíti a társaság eddigi turisztikai tevékenységét, és teljes mértékben illeszkedik a régió fejlesztési stratégiájához, mert ugyancsak a Tisza-tóra és és a helyi turisztikai adottságokra épít. A megvalósult projekt keretében 3 db egyedi kialakítású, napelemmel ellátott vízi kunyhó létesült, sikerült beszerezni 6 db 3 személyes túrakenut, és biztosítani ezekhez egy komplex kommunikációs csomagot. A beruházást az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és Magyarország Kormánya a Darányi Ignác Terv keretében 12.990.900 forinttal támogatta.

palya01
palya03
palya02

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez